Köpa vin på Nätet

Så fungerar det

Beställ Vin Till Festen

Många väljer att åka utomlands till olika bordershops för att handla alkohol när fester är i antågande. Det kan handla om dryck till 40, 50, eller 60 årsfesten, bröllop eller kanske till den där fina middagen. Många vill även bygga upp en liten vinsamling hemma med de viner som de tycker allra bäst om.

Idag är det enklare än någonsin att beställa vin via nätet.  Det finns flera sätt att lösa inköp av lite större partier dryck än att behöva åka iväg på någon lång resa. Vi har flera tips till dig som vill beställa ditt vin till festen online. Tänk på att beställda produkter går genom olika godkända depåer, de levereras också med en del matkassar för hemleverans.

Fixa drycken till festen - Så här gör du

  • Beställ vin med City Gross matkasse eller hämta ut ditt beställda vin hos City Gross. Beställ via City Gross hemsida.
  • Gör ditt eget vin med egna vinsatser. Enklare än vad du tror, det finns flera guider och tips för dig som vill komma igång med din egen vintillverkning.
  • Importera din dryck via nätet. Enkelt, tar lite längre tid för leverans så var ute i god tid. Räkna med ca 2 veckor för leverans. Hemkörning är möjlig.

Det som gäller för import eller köp av vin via nätet är att minst antal för beställning är ett kolli, det vill säga en låda med minst sex stycken flaskor. Du måste också vara över 20 år för att få beställa vin via webbshopparna. Det är även möjligt att blanda flera olika flaskor i ett kolli så att du kan välja olika viner i den eller de lådor du beställer hem.

Idag är det inte svårare att beställa dryck via nätet än vad det är att beställa en matkasse för hemleverans via nätet. Du kan också kombinera dessa två.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.